Menu

zoeken

ZakenmanSINT NICOLAASGA - Bij de bordspellenclub uit Sint Nicolaasga is het elke avond gezellig. De Zakenman sprak met initiatiefnemer Ester Voorintholt die de avonden sinds drie jaar organiseert.

Fanfare Melodia uit Wijckel treedt op 18 december samen met shantykoor De Headammers op. De verenigingen geven samen een kerstconcert in de rooms katholieke kerk van Sint Nicolaasga. Het gezamenlijke optreden heeft wat voeten in de aarde. In totaal staan een zeventig man op het podium. Het koor en de fanfare spelen samen twee nummers: Conquest of Paradise en Exodus. Het overige programma vullen de verenigingen om en om. 

Verder in De Zakenman: Anker en Anker bij business club VVI, Vriendenploeg viert feestje en Hof en Hiem Thuiszorg Sint Nicolaasga heeft de eerste koffieochtend in de bin- nentuin van de Scharleijen georganiseerd.

(Foto: De Zakenman)

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!