Menu

zoeken

survival 2015SINT NICOLAASGA - Al ruim voor de zeven uur stonden vrijdagavond 28 augustus de eerste inschrijvers voor tiende Sint Nykster Brandweersurvival bij de kazerne. In totaal hebben 58 teams zich aangemeld waaronder opvallend veel nieuwe jeugdige teams. Ook survivalgangers van het eerste uur meldden zich waaronder ook het team van Ronnie Winia uit Langweer.

Ronnie Winia had zich even onttrokken uit het feestgewoel in Langweer en moest op de fiets naar Sint Nyk om zich op te geven voor zijn tiende survival.  Bij de negende editie -twee jaar geleden - had hij besloten om niet weer mee te doen. Naarmate de tiende editie naderde en de aankondigingen kwamen kon hij het niet laten. De vakantie moest wel worden aangepast, vrouw en kinderen konden zijn  deelname niet meer keren.

Inmiddels zijn de brandweermannen uit Sint Nyk al wekelijks aan de werk met de organisatie. Een groot deel van de route staat al op papier. De denktanks van de groep hebben inmiddels al een aantal leuke opdrachten voor de groepen in petto.  

Inschrijvers die in de kantine kwamen keken vreemd op toe er een kerstboom in de kantine stond. Velen vroegen zich af of die bij de laatste kerst was vergeten of zou de survival al gestart zijn...............?    

( foto's : De Zakenman)

survival 2015 1

Voor de 10e keer start Ronnie Winia in de survival                                                  

survival 2015 2

Rudi Jonkman haalt herinnering op met de vrouwenteams



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!