Menu

zoeken

vvv 2022 1SINT NICOLAASGA -  Na het vele onzichtbaar werk van het VVV is dit weekend het bestuur voortvarend begonnen met het plaatsen met de palen en feestverlichting.

In een strak tempo en gestructureerd worden de palen geplaatst waarbij de ervaren bestuurders de nieuwe lichting wegwijs maken.

Dit jaar is Patrick de Winter voor het laatste, zijn bestuursperiode zit er na deze merke erop. Een nieuwe ploeg staat klaar en draaien enthousiast mee.

Morgen is het nog 11 dagen voordat het Sint Nykster feest losbarst

(Foto's: De Zakenman)

vvv 2022 2vvv 2022 3vvv 2022 4

Patrick de Jong (l) en Marten Postma leggen met vijftien mensen de feestverlichting langs de optochtroute van de Allegorische Optiocht in SINt Nicolaasga aan. De snoeren hangen tussen 150, die op afstand van vijftien meter van elkaar staan. Een kleine 2,5 kilometer aan kabel wordt uitgerold.Patrick de Jong (l) en Marten Postma leggen met vijftien mensen de feestverlichting langs de optochtroute van de Allegorische Optiocht in SINt Nicolaasga aan. De snoeren hangen tussen 150, die op afstand van vijftien meter van elkaar staan. Een kleine 2,5 kilometer aan kabel wordt uitgerold.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!