Menu

zoeken

klimmerbled 4SINT NICOLAASGA - Woensdag 22 juni jl. was de grote feestdag voor de katholieke basisschool “It Klimmerblêd” uit St.Nicolaasga. Deze dag stond geheel in het teken van een prachtig circusfeest.

De kinderen en ouders hebben deze dag gevierd dat het katholiek onderwijs al ruim 150 jaar in St.Nicolaasga is, tevens wordt het schoolgebouw van “It Klimmerblêd” nu 40 jaar gebruikt. En door alle Corona-gedoe waren de festiviteiten doorgeschoven. Nu was het tijd voor feest.

“Circus op school” was de gehele dag op school met een prachtige circustent. Echte artiesten starten de dag met een mooie voorstelling voor alle kinderen en leerkrachten. Enkele kinderen en leerkrachten mochten meedoen tijdens deze voorstelling. Aansluitend gingen alle kinderen zelf een circusvoorstelling maken met deze artiesten. De gehele dag kon er geoefend en gefeest worden

Aan het eind van de dag was het feest voor de ouders samen met de kinderen. Er waren twee circusvoorstellingen met alle kinderen onder leiding van circusdirecteur Douwe. De ouders konden plaatsnemen rond de piste. De ouders waren erg onder de indruk van de voorstellingen en de kunsten van de kinderen.

Tijdens het feest waren er ook meerdere springkussens en was er een erg groot terras gemaakt op het kleuterplein. Kinderen en ouders konden hier genieten van eten en drinken. Het bleef deze dag nog lang gezellig op en rond “It Klimmerblêd”

klimmerbled 1klimmerbled 2klimmerbled 3klimmerbled 4klimmerbled 5.

 

Directeur Sjors de Wolff spreekt van een  geslaagde zomerse circusdag mede dankzij de hulp van erg veel vrijwilligers. 

(foto's it Klimmerblêd)

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!