Menu

zoeken

1405 edwinhuis opening 9LANGWEER –  Het Edwin huis is dit weekend met enig ceremonieel heropend. Het huis is na een grondige verbouwing van bijna een jaar klaar voor de toekomst. Carla en Auke de Vries en dochter Inge verrichtten samen met Riemer van der Velde de heropening door het lint voor de deur te verwijderen   waarna het pand officieel werd heropend.

Al dertig jaar biedt de Edwin Stichting mensen met een (zware) lichamelijke beperking, en hun familie/vrienden, een fantastische vakantie in het rolstoelvriendelijke vakantiewoning het Edwin Huis in Langweer. Met een gemiddelde bezetting van 6 tot 8 personen was één doucheruimte te weinig en het dak van het pand aan de Osingaleane werd daarom vergroot. Het project is volledig gefinancierd dankzij donaties van fondsen, sponsoren en de crowdfunding.

In de dertig jaar tijd zijn heel wat veranderingen gerealiseerd. Zo is de aanschaf van een aangepaste boot, de vrouwe Johanna, een kers op de taart voor de stichting. De boot wordt door vrijwilligers bemand en is ook met donaties aangeschaft.

 

(Foto’s: De Zakenman)

8K0A54721405 edwinhuis opening 11405 edwinhuis opening 21405 edwinhuis opening 31405 edwinhuis opening 41405 edwinhuis opening 51405 edwinhuis opening 61405 edwinhuis opening 81405 edwinhuis opening 91405edwinhuis opening

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!