Menu

zoeken

8K0A8709IDSKENHUIZEN- Vanwege tijdgebrek van ambtenaren en ondanks het verbod van de gemeente om zelf de terreinen te beregenen, hebben VVI-vrijwilligers burgerlijke ongehoorzaamheid getoond. Zij namen toch zelf het initiatief om hun voetbalterrein te besproeien.  

Vooral het B-veld is momenteel in zeer slechte staat. Na het inzaaien zitten er nog grote kale stukken en is de grasmat voorlopig nog onbespeelbaar. Onbegrijpelijk volgens de vrijwilligers. Een beetje agrariër heeft zijn gras er beter bij staan dan hier op een ons sportpark, is de opvatting. "Je mag van de gemeente toch meer kennis verwachten?"

Op het hoofdveld zijn vrijwilligers met kleine sproeiers bezig om de kale plekken te besproeien zodat de schade daar nog enigszins kan worden beperkt kan. Er moet groter materiaal aan te pas komen, met het oog op de naderende competitiestart.  

8K0A8702

VVI besproeit het A veld zelf (Foto's: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!