Menu

zoeken

DeOorsprongEricSchrauwenSINT NICOLAASGA - De overtollige inboedel van hotel-restaurant De Oorsprong in Sint Nicolaasga wordt op zaterdag 21 en zondag 22 maart aan particulieren uit de omgeving aangeboden. Na het faillissement van de vorige pachter heeft het echtpaar Schrauwen besloten om na achttien jaar zelf weer de handschoen op te pakken.

De aanpak begon met een grondige schoonmaak- en opruimbeurt waarbij een grote diversiteit aan leuke artikelen als levensechte kunstplanten, reproducties van Friese paarden, meubilair, vazen en beelden als overtollig wordt beschouwd. ,,Mensen uit de buurt krijgen de kans om een leuk artikel aan te schaffen. Het is geen verkoop voor antiekjagers die hun slag willen slaan", benadrukt Eric Schrauwen. In het weekend van 2 en 3 mei worden open dagen georganiseerd waarbij muziek, kunst en dergelijke centraal staan.

(Foto: De Zakenman)

Lees het volledige verhaal van Sandra en Eric Schrauwen in De Zakenman editie 5. 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!