Menu

zoeken

industrieterreinSINT NICOLAASGA – De laatste hectare op bedrijventerrein Slotmolen in Sint Nicolaasga is bijna verkocht. Gemeente De Fryske Marren is met vijf kopers in gesprek. Daarna is de 7,5 hectare op industrieterrein Slotmolen vol.

De laatste hectare bestaat uit vijf percelen aan onder andere de Bovenkruier 9 en aan de Bovenkruier 22 in Sint Nicolaasga. De gemeente verwacht dat deze percelen de komende maanden worden verkocht. 

Op Slotmolen waren ongeveer dertig kavels vrijgemaakt.  Tegen alle verwachtingen in liep de verkoop ervan in 2020 als een trein. 

Industrieterrein Slotmolen is een duur project voor gemeente De Fryske Marren. De prijs per vierkante meter voor een kavel ligt tussen de 65,00 en 72,50 euro. Voor de bouw van inpandige bedrijfswoningen legde de gemeente een toeslag van 30.000 euro op.

Lees ook: Kavels Slotmolen bijna uitverkocht

(Foto: archief De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!