Menu

zoeken

lucienneIDSKENHUIZEN - Luciënne Boelsma uit Idskenhuizen is opnieuw de lijsttrekker voor CDA De Fryske Marren. Een grote meerderheid van de leden heeft tijdens de ledenraadvergadering voor de huidige wethouder gekozen.

Bauke de Wolff uit Scharsterbrug is nieuw op de kandidatenlijst en staat op plek zes. Verder staat op plek zeven het huidige raadslid Theo Nota uit Sint Nicolaasga en Fokke Hoekstra uit Boornzwaag op de achtste positie.

Luciënne Boelsma, de huidige wethouder, is op 11 november al als lijsttrekker gekozen. Boelsma is blij met de grote steun voor haar team. ,,Het is mooi dat we als CDA bij elke gemeenteraadsverkiezingen weer kunnen laten zien dat we goede mensen in huis hebben, die benaderbaar zijn en afkomstig uit de hele gemeente. Naast bekende kandidaten met ervaring, hebben we ook nieuwe gezichten op de lijst. Bovendien hebben we boven in de lijst twee dertigers en een twintiger, waarmee we inzetten op verjonging.”



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!