Menu

zoeken

alvestedeljocht 2SINT NICOLAASGA-  Langs de straten in Sint Nicolaasga, Spannenburg en Tjerkgaast stonden vrijdagavond vele honderden toeschouwers,  die vol bewondering  naar de Alvestêde Trekkerljochttocht stonden te kijken. Op het laatste moment werd de route nog aangepast om zorginstelling  Maeykehiem in de route op te nemen.

Al bij het binnenkomen van de bebouwde kom,  met Sint Nykster Bauke Bos op zijn oldtimer voorop in de stoet,  stonden toeschouwers schouder aan schouder om de vrolijk  verlichte stoet te bewonderen. En zo was het op de gehele route. Bij zorgcentrum Doniahiem en het appartementengebouw in de Stationsstraat stonden bewoners voor de ramen en op het balkon. Ook veel bewoners van Maeykehiem stonden veel bewoners langs de kant van de weg. Bij het verlaten van het dorp, bij de rotonde, leek het wel even Sint Nykster merke zoveel toeschouwers waren daar. Via de Spannenburgerdyk verdween langzaam de stoet uit het zicht  richting Tjerkgaast, waar de drukte ook groot was. De stoet trok vervolgens richting elfstedentocht  Sleat en Balk.

Het evenement is een ware “boppeslach” voor het organiserende Team Agractie Fryslân en de afdeling Fryslân van Team Agro NL

(Foto’s: De Zakenman)

alvestedeljocht 1alvestedeljocht 2alvestedeljocht 3alvestedeljocht 4alvestedeljocht 5alvestedeljocht 6alvestedeljocht 7alvestedeljocht 8alvestedeljocht 9alvestedeljocht 10alvestedeljocht 11alvestedeljocht 12alvestedeljocht 13alvestedeljocht 15alvestedeljocht 16alvestedeljocht 18alvestedeljocht 19alvestedeljocht 20alvestedeljocht 21alvestedeljocht 22alvestedeljocht 23alvestedeljocht 24alvestedeljocht 25alvestedeljocht 26alvestedeljocht 27alvestedeljocht 28alvestedeljocht 29



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!