Menu

zoeken

12121264 Snelweg A6 Sint NicolaasgaSINT NICOLAASGA - Het stuk snelweg tussen Sint Nicolaasga en Oosterzee wordt van maandag 24 tot en met woensdag 26 augustus opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden aan de A6 zullen vanaf acht uur 's avonds en s'ochtens zes uur worden uitgevoerd.

Rijkswaterstaat is in augustus en september op verschillende plekken in Friesland bezig met asfalteringswerkzaamheden. Verschillende afslagen worden daar voor afgesloten. De op- en afritten bij Oosterzee zullen tijdens het werk dicht zijn. Dat geldt overigens niet voor de afslagen bij Sint Nyk. 

Ter hoogte van de werkzaamheden is er één rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Bovendien geldt er een snelheidsbeperking. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop kunnen de werkzaamheden korter of langer duren of opnieuw worden ingepland.

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!