Menu

zoeken

Landhotel De IJsvogel in Legemeer staat te koop. Vanwege de coronacrisis sloot het hotel deze winter al tijdelijk de deuren. Reden was dat de toeloop van gasten beneden de verwachting bleef. De tijdelijke sluiting ging na een matige zomerperiode in op 16 oktober en duurt in elk geval tot 1 april 2022. De eigenaren hebben besloten om het 29 jaar oude hotel, dat pal tegenover de golfbaan ligt, van de hand te doen.

In een brief zijn de vaste gasten geïnformeerd. ,,Het was een heftig coronajaar’’, schrijven de eigenaren. Een Amsterdamse makelaar is voor de verkoop ingeschakeld., De vraagprijs bedraagt 2,7 miljoen euro. Daarvoor krijgt de koper een etablissement met achttien hotelkamer, een luxe appartementen op twee bouwlagen, vier suites en een los vanhet hotel staande woning. Het inpandige restaurant telt veertig zitplaatsen en bar, een verwarmd buitenzwembad en Finse sauna.

Drie jaar geleden liet De IJsvogel nog een vergaderlocatie met terras en privé-bar bouwen. Daarnaast zijn er nog zestig parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Foto: Adhoc HorecamakelaarsHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!