De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

culinair de OorsprongSINT NICOLAASGA – De culinaire wandeltocht gaat dit weekend door. De coronamaatregelen hebben geen invloed op de eerste dag. Wel wordt de starttijd met een uur vervroegd. ,,Het zou zonde zijn al je het dessert zou missen”, zegt Vanessa Schlösser van De Oorsprong.

De organisatie gaat ervan uit dat ook de wandelingen op 12 en 19 december doorgang vinden. Wel wordt aan groepen gevraagd om zich op te splitsen. ,,Je kunt nu helaas niet met zes personen tegelijk gaan wandelen. We hopen dat de mensen daar goed op reageren.”

Deelnemers leggen een route van ruim tien kilometer af. De wandeling is een halve kilometer langer dan bij voorgaande edities. Voor het eerst is ook het pontje tussen Joure en Boornzwaag aan de wandeling toegevoegd. De wandeltocht heeft rustpunten bij Eetboerderij De Blaauwpleats in Stin Nicolaasga, restaurant Helder in Boornzwaag, restaurant AnderS in Langweer en hotel/restaurant De Oorsprong in Sint Nicolaasga.

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?

Advertenties