Menu

zoeken

vvv sint nykSINT NICOLAASGA – Het wagenbouwersfeest wat aankomende zaterdag zou plaatsvinden in het Zalencentrum gaat niet door vanwege de corona restricties

 Het VVV Sint Nicolaasga heeft nog  enkele mogelijkheden onderzocht, waaronder eerder beginnen met het feest. Echter dienen de aanwezigen een vaste zitplaats te hebben, en dit is niet wat het VVV Sint Nyk voor ogen heeft bij een wagenbouw feest. Mede door deze beperking en de huidige stand van zaken inzake de pandemie is het volgens het VVV bestuur  niet mogelijk tijdens deze periode een gezellig samenzijn te organiseren.

De wagenbouw vergadering met aansluitend de feestavond zal in zijn hoedanigheid blijven bestaan, en hopelijk kunnen wij deze avond met jullie vieren op een zaterdag in één van de eerste maanden van 2022. zo meld  het VVV in het bericht aan de leden.

Daarnaast wil  het VVV bestuur iedereen oproepen om te gaan brainstormen over de 70e Allegorische Optocht, "zodat jullie tezamen met de buurt/groep of school op 1 september 2022 een geweldige creatie kunnen neerzetten waarvan hopelijk duizenden bezoekers kunnen gaan genieten" besluit het VVV zijn berichtHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!