Menu

zoeken

150806 Speelveld IdskenhuizenIDSKENHUIZEN - De slechte toestand van het tweede veld van de voetbalvereniging VVI in Idskenhuizen zorgt voor de nodige problemen. De gemeente probeert de grasmat voor de start van het nieuwe seizoen speelklaar te maken, maar dat wordt volgens de club op haar website 'een zware dobber' genoemd.

Er is twee keer ingezaaid, maar nog steeds zitten er open plekken in het verder zanderige veld. Leden wordt gevraagd om er voorlopig geen gebruik van te maken. Door de slechte staat van het veld is het onzeker of alle ingeplande oefenwedstrijden van diverse teams wel doorgang kunnen vinden.

De organisatie van het DiepVersToernooi komt aankomende maandag bijelkaar om de situatie te bespreken. Mogelijk moet het toernooi in een andere vorm worden gegoten of moet er worden uitgeweken naar een andere speellocatie.  

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!