Menu

zoeken

Radio Spannenburg Persfoto 2021SPANNENBURG –Radio Spannenburg heeft een extra etherfrequentie gekregen. De lokale omroep is vanaf nu ook via 106.7 FM te beluisteren. In totaal kunnen nu 105.000 inwoners via de FM naar Radio Spannenburg luisteren, een verdubbeling van het gebied.

De wens om een extra frequentie in gebruik te nemen had de omroep al langer. ,,Er kwamen regelmatig verzoeken om in de regio Joure FM-ontvangst mogelijk te maken", zegt Ronald van der Pol van Radio Spannenburg, ,,Deze roep van luisteraars werd versterkt nadat kabelaar Ziggo eerder dit jaar de stekker uit de analoge kabelradio heeft gehaald.”

Tegelijk met de uitbreiding van de FM-dekking is ook de programmering van Radio Spannenburg in een nieuw jasje gestoken. 's Avonds en in het weekend bestaat de nieuwe programmering uit themaprogramma's die aansluiten op de gebeurtenissen in de regio en er worden muziekspecials uitgezonden. De volledige nieuwe programmering is te bekijken op www.radiospannenburg.nl/programmering. Alle programma's zijn ook vier weken lang terug te luisteren op de website van Radio Spannenburg.

Radio Spannenburg is in heel Zuidwest-Friesland te ontvangen op 96.4 FM en in de regio Joure-Heerenveen-Tsjûkemar via de nieuwe frequentie 106.7 FM. Daarnaast is Radio Spannenburg ook te beluisteren via www.radiospannenburg.nl, smartspeakers en de app TuneIn.

(Radio Spannenburg met presentatoren/muzieksamenstellers Erik de Boer (links) en Ronald van der Pol. Foto: Radio Spannenburg)

Frequentiekaart Nieuwe ZenderHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!