Menu

zoeken

wietske meijer 2018 53De familie Meijer uit Sint Nicolaasga heeft afgelopen weekend een bijzondere prestatie geleverd door in Italië voor Stichting Energy4all maar liefst drie Alpenreuzen te beklimmen. Dit alles voor hun dochter en zus Wietske die een energiestofwisselingziekte heeft. Om die reden zet het gezin zich in om geld in te zamelen voor de stichting die op zoek is naar een medicijn.

.Afgelopen weekend was de familie Meijer in Italië en kon de meegereisde Wietske samen met andere supporters uit haar omgeving de sportieve prestaties aanschouwen. Iedere dag is een andere machtige berg beklommen. Dat gebeurde per fiets, hardlopend en/of wandelend. Het gaat om de Gavia, de Mortirolo en de Stelvio die respectievelijk 2621 meter, 1852 meter en 2757 meter hoog zijn. Albert heeft de eerste twee cols fietsend beklommen. Op de derde dag kwam hij hardlopend over de finish. Zijn vriendin Rikst, deed de derde berg wandelend. Vader Peter en docher Tjitske liepen drie dagen wandelend bergen op en af.

Dagelijks werd de achterban via Facebook op de hoogte gehouden 

De gehoopte € 1000.00 is ruimschoots overtroffen. De  teller stond halverwege deze week op een sponsorbedrag op € 7.175.00. Een pracht prestatie.

(Foto's: De familie Meijer)

(foto boven Archief de Zakenman)

Lees ook Bakje tille is foar my gewichtheffe

                Stukje vrijheid terug door hulphond

Familie Meijer Forza 3

familie meijer 1familie meijer 2familie meijer 3familie meijer

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!