Menu

zoeken

vvv bedankt 3VVV heeft donderdagmorgen haar leden getrakteerd. Met een versierde kar en de opgepoetste Deutz van Patrick de Winter zijn bij1000 gezinnen een traktatie overhandigd of in de brievenbus gestopt.

Ook leden van het buitengebied werden afgelopen week ook voorzien van het cadeautje. Het VVV bedankt haar leden in een berichtje:

 

Het VVV Sint Nicolaasga is trots op haar leden

SINT NICOLAASGA – Helaas heeft ook corona roet in het eten gegooid in het jaar 2021.

Het tweede opeenvolgende jaar waarin wij de 70e Allegorische Optocht zouden organiseren loopt toch anders dan aan het begin gehoopt. De maatregelen halverwege het jaar hebben ons als bestuur doen besluiten de Optocht ook voor dit jaar te annuleren. In 2020 hebben we de Merke Radio georganiseerd, wat achteraf een groot succes bleek te zijn. Voor dit jaar hebben we, na de annulering van de Allegorische Optocht, ingezet op een ouderwetse Sint Nykster Merke. Door de berichten begin augustus hebben we ook door deze plannen een streep moeten zetten.

Wij als VVV Sint Nicolaasga zijn enorm trots op jullie als leden, dat jullie ons trouw zijn gebleven de afgelopen jaren vandaar dat wij op donderdag 2 september jullie in Sint Nyk feestelijk een attentie komen brengen. De buitengebieden hebben begin deze week de attentie al mogen ontvangen.

De kaarten zullen voor het jaar 2022 opnieuw worden geschut en Sint Nyk zal terug komen als nooit tevoren! Graag zien we jullie op donderdag 1 september 2022!!

 

(Foto's: De Zakenman)

vvv bedankt 1vvv bedankt 2vvv bedankt 3vvv bedankt 4vvv bedankt 5vvv bedankt 6



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!