Menu

zoeken

Een dienblad met bier torent boven de - soms gekroonde - hoofden uit op het Kerkplein in Meppel tijdens koninginnedag 2001.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557SINT NICOLAASGA – De kroegen Wapen van Friesland en Bar de Gaast sluiten de deuren op de Merkedagen. De uitbaters verwachten veel drukte. ,,Wij kunnen de geldende coronamaatregelen niet handhaven”, zegt Reggy Meurs van Wapen van Friesland.

De café-eigenaren verwachten dagelijks een vierhonderd gasten op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 september. ,,Wij zijn zelf verantwoordelijk voor de handhaving en dat redden we niet. In overleg met gemeente De Fryske Marren hebben we daarom besloten om dicht te gaan.”

(Foto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!