Menu

zoeken

8K0A8837LANGWEER – De Langwarder Merke gaat eind augustus met een flink afgeslankt programma door. Om toch zoveel mogelijk sfeer te behouden, vraagt de organisatie iedereen om vlaggetjes op te hangen.

Het petsjeballen, de stratenquiz, live muziek en stoelendans kunnen vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Het beachvolleybaltoernooi en de optocht waren al eerder geschrapt. De Amsterdamse Dag is aan het programma toegevoegd.

De Langwarder Merke is dit jaar een meer bescheiden versie met op donderdag 26 augustus om 11.00 uur "Proosten op de merke" en om 14.00 uur voetbaldarts op het terras van Noflik Langwar. Op vrijdag 27 augustus begint om 11.00 uur de kermis voor kinderen tot en met 12 jaar. De kermis zelf is elke dag geopend. Op het water starten om 13.30 uur de onderlinge zeilwedstrijden. Om 15.30 uur is de Turegluur. De traditionele Amsterdamse dag start op zaterdag 28 augustus om 10.00 uur op de Appelhof. Een half uur later zijn de eerste zeilwedstrijden. Om 14.00 uur start de volgende race.

Op de afsluitende dag, zondag 29 augustus, zijn de zeilwedstrijden om 9.30 uur en om 13.00 uur.  De prikkelarme kermis is van 13.00 uur tot en met 14.00 uur.

Het merkeprogramma is onder voorbehoud. Deze week vallen bij leden het programma boekje met het aangepaste programma op de mat. Zoals vanouds is ook dit jaar een verloting op de Amsterdamse Dag. De winnaar hoeft zich dit jaar niet binnen vijf minuten te melden, maar krijgt persoonlijk bericht.

(Foto: Optocht Langweer 2015/archief De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!