Menu

zoeken

beachrockers 2018SINT NICOLAASGA – De organisatie van het Beachrockers Festival wacht de persconferentie van komende vrijdag af. Dan wordt duidelijk of het festival op 27 en 28 augustus op de Ulesprong door kan gaan.

Met de huidige maatregelen, zoals maximaal 750 bezoekers, is het festival organiseren niet mogelijk, meldt de organisatie. Tijdens de laatste persconferentie hield het kabinet nog een slag om de arm. Het kan zijn dat er versoepelingen mogelijk zijn. ,,Er is dus nog een (kleine) kans dat Beachrockers toch nog kan doorgaan. Samen met ons team van vrijwilligers, podiumbouwers, artiesten, partners, leveranciers en zzp’ers zetten we alles op alles en pakken we deze kans met beide handen aan.”

De organisatie van de Langwarder Merke worstelt met dezelfde problemen. De Amsterdamse Dag staat op zaterdag 28 augustus gepland. De organisatie meldt dat zij goede hoop houden op 'een fijne merke met z'n allen'. 

(Foto: archief De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!