Menu

zoeken

210723 VVD raadslid Ivo de WolffIvo de Wolff (29) uit Sint Nicolaasga trekt de kar voor de VVD De Fryske Marren tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Hij zit sinds 2018 in de gemeenteraad en is in oktober vorig jaar fractievoorzitter geworden. Hij verving toen Olaf Storms, die vanwege ziekte een stapje terug deed.

In de gemeenteraad houdt de Sint Nykster zich met name bezig met de portefeuilles gemeentefinanciën, recreatie & toerisme en sociaal domein. Hij schreef ook mee aan het verhaal van Klaas Dijkhoff over de rol van de regio binnen de landelijke VVD. Tijdens de laatste TweedeKamerverkiezingen vorig jaar was De Wolff kandidaat en stond hij op plek 65. De VVD haalde toen 34 zetels.

Voorzitter Elsbeth van Haselen van het VVD-Netwerkbestuur Greiden, Marren & Wad, waar de lokale afdeling onder valt, zegt blij te zijn met de benoeming van De Wolff. ,,Met Ivo als lijsttrekker en met een sterke fractie achter zich is de VVD De Fryske Marren ervan overtuigd dat zij het vertrouwen van de kiezer zullen krijgen om haar agenda voor alle dorpen, kernen en stad uit te kunnen voeren’’, aldus Van Haselen.

Lees alles over Ivo de Wolff op DeSintNykster.nl

 

Foto: VVD De Fryske Marren



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!