Menu

zoeken

Impressie Kade zuid westSINT NICOLAASGA- Na jaren enkele jaren van overleg en procedures is het bestemmingsplan voor het bouwplan aan de Kade onlangs in werking getreden.In opdracht van de gemeente De Fryske Marren, is aannemingsbedrijf A. Faber afgelopen weken gestart met de eerste fase van de aanleg van de infrastructuur voor het toekomstige bouwplan.

Het bouwplan zal bestaan uit 2 keer 5 rij woningen, 1 keer 2 onder een kap woningen, 20 huurappartementen en een nader te bepalen aantal garageboxen.De aanvragen voor de omgevingsvergunning en zijn momenteel in behandeling en verwacht word dat in het najaar de benodigde vergunningen verleend zullen zijn.

De 2x 5 rijwoningen zullen in het najaar, door Makelaardij Hoekstra te Leeuwarden op Funda, te koop worden aangeboden. De 2 onder 1 kapwoningen worden in een later stadium te koop aangeboden.

Gegadigden voor de 20 huurappartementen kunnen zich reeds aanmelden via het mail adres .

De garageboxen zullen in de laatste fase gerealiseerd worden, hierover is nog geen specifieke informatie beschikbaar.

 

Impressie Kade zuid oostImpressie Kade zuid west

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!