Menu

zoeken

Vaccinatiebus GGD FryslanSINT NICOLAASGA – De vaccinatiebus komt op vrijdag 23 juli naar het Zalencentrum in Sint Nicolaasga. Iedereen die dat wil kan hier een prik van Moderna of BioNTech/Pfizer komen halen.

Om voor een prik in de bus in aanmerking te komen, is een uitnodiging op naam volgens de vaccinatiestrategie van de Rijksoverheid nodig. Men dient daarom de persoonlijke uitnodiging van het RIVM en ID-bewijs mee te nemen.

Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Kom op het tijdstip dat past. Houd er wel rekening mee dat er mogelijk een wachttijd is. Er is een beperkt aantal vaccins in de bus aanwezig. Na de vaccinatie wordt meteen een afspraak voor de tweede prik gemaakt, vijf weken later.       

De vaccinatiebus staat iedere keer dagelijks van 9.00 tot 16.30 uur op een andere locatie in Fryslân. Waar de GGD de komende tijd met de bus staan, is te vinden op www.ggdfryslan.nl/bus.

(Foto: GGD Fryslân)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!