Menu

zoeken

nl doet Thoamashuis 2SINT NICOLAASGA - Het Thomashuis Sint Nyk was één van de ruim 5400 aangemelde klussen in het kader van NLDoet.  Veel vrienden van het Thomashuis hadden zich aangemeld voor hulp op en rondom de zorgboerderij op De Heide.

De  ondernemers Henk Veurman en Carin Stuyt waren bijzonder blij met de opkomt van de Vrienden van het Thomashuis. Tal van klussen werden uitgevoerd. Zo zijn schuttingen hersteld, het dak van het tuinhuisje gerepareerd en de tuin uit de winterslaap gehaald.

Bijzonder blij zijn Henk en Carin met de uitbreiding  met een RUST-punt. De borden zijn alvast bij de ingang van de Heide en bij de boerderij geplaatst. Voor e-bikes worden nog oplaadpunten geplaatst zodat de fiets opgeladen kan worden tijdens het nuttigen van een bakje koffie bij het Thomashuis.

(Foto's: De Zakenman)

nl doet Thoamashuis 1nl doet Thoamashuis 3nl doet Thoamashuis 4nl doet Thoamashuis 5nl doet Thoamashuis 6nl doet Thoamashuis 7Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!