Menu

zoeken

8K0A5938 1De Zakenman proeft alvast voor bij drie van de de vijf deelnemende restaurants van de Culinaire Wandeltocht. Restaurant Helder, De Blaauwpleats en Landhotel De IJsvogel blikken vooruit op het evenement en terug op het zware coronajaar. De wandeltocht is voor de ondernemers een manier om een nare tijd af te kunnen sluiten.

 Verder in de krant: Fuut nestelt langs Boarnsweachsterdyk, Vogels kraken brievenbus en de uitslag van 'Herken je de vogels". De Zakenman is overstelpt met reacties. We hebben ruim 250 reacties gekregen. Voor groep 6, 7 en 8 van het Klimmerblêd is er een vogelhuisje. Ook voor Steven Zonderland is er een vogelhuisje. Jinte Kuipers, Doutsen Roffel, Reinier van der Werf, Jikke Kikstra, Rixt Hoekstra en Noa Bergstra krijgen allemaal een vogelboek. De prijzen kunnen afgehaald worden bij Harry en Alie Nota.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!