Menu

zoeken

vogelsSINT NICOLAASGA  - Speciaal voor de kinderen van de basisschool leeftijd staat er deze week in de Zakenman een bijlage waarbij ze hun kennis van de vogels kunnen testen. De redactie heeft van de bijlage extra  laten drukken  zodat meerdere kinderen van het gezin mee kunnen doen.. Deze zijn verkrijgbaar bij Harry en Alie Nota.

De Zakenman stelt een aantal kindervogelboeken beschikbaar voor de goede inzendingen. Van Maeykehiem komen er nog een tweetal vogelhuisjes zodat er in totaal 7 prijzen zijn te winnen

Al de foto’s zijn met hulp van Henk en Tineke Waterlander door de Zakenman in onze regio gemaakt .Inmiddels hebben we veel leuke racties gekregen en zijn er al een groot aantal inzendingen ingeleverd.

De oplossing kan worden ingeleverd bij Harry en Alie Nota Lemmerweg 46 8521JP Sint Nicolaasga. Oplossingen kunnen ook via de app worden gestuurd naar 0653815117 of mailen

vogelsHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!