Menu

zoeken

Een dienblad met bier torent boven de - soms gekroonde - hoofden uit op het Kerkplein in Meppel tijdens koninginnedag 2001.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557SINT NICOLAASGA – De buitenterrassen mogen vanaf woensdag 28 april weer open. De heropening is aan strikte voorwaarden gebonden. De terrassen buiten mogen van 12.00 uur tot 18.00 uur open met een maximaal aantal gasten van 50 personen. Er zijn vaste zitplaatsen en zelfbediening is niet toegestaan.

Aan een tafel zitten maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand, tenzij het om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar gaat. In dat geval mogen meer mensen aanschuiven. Tafels mogen niet aan elkaar worden geschoven en het is verplicht om aan een tafel te zitten. Bezoekers kunnen binnen betalen, naar het toilet of gebruik maken van de garderobe. Binnen is een mondkapje verplicht.

Feesten en bruiloften op terrassen zijn voorlopig nog niet mogelijk.

(Foto: archief De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!