Menu

zoeken

Een dienblad met bier torent boven de - soms gekroonde - hoofden uit op het Kerkplein in Meppel tijdens koninginnedag 2001.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557SINT NICOLAASGA – Horecaondernemers in gemeente De Fryske Marren hoeven geen vergoeding voor het gebruik van openbare grond te betalen. Daarmee wordt de horeca voor alle maanden dat de terrassen dicht moesten, gecompenseerd.

In eerste instantie is in de voorbereiding gesproken over een kwijtschelding van vijf maanden. Gezien de ontwikkelingen van de laatste tijd en het opnieuw moeten sluiten van de horeca in oktober, stellen burgemeester en wethouders voor om het hele jaar geen precariobelasting op te leggen. 

De kwijtschelding scheelt ondernemers in gemeente De Fryske Marren 90.000 euro.

(Foto: archief De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!