Menu

zoeken

2020 Sint Nyk van boven DoniahiemSINT NICOLAASGA – De bewoners van verzorgingstehuis Doniahiem en Us Hiem zijn in Sint Nicolaasga vanaf vandaag alleen nog op afspraak te bezoeken. Dit is naar aanleiding van de besmettingen met de Britse variant van het coronavirus in het woonzorgcentrum in Surhuisterveen.

GGD Fryslân gaat ervan uit dat in korte tijd veel bewoners besmet zijn geraakt met de nieuwe Britse variant. Omdat de mutatie nog besmettelijker is dan andere varianten, hebben verschillende Friese zorginstellingen, waaronder Hof en Hiem, met elkaar afgesproken om de huidige maatregelen uit voorzorg nog verder aan te scherpen.

Bezoek aan de bewoners van Doniahiem en Us Hiem blijft mogelijk. Om de kans zo klein mogelijk te maken dat de Britse variant van het coronavirus het woonzorgcentrum binnenkomt, mogen bewoners een bezoeker per week ontvangen. Dit hoeft geen vaste bezoeker te zijn. De gast moet vooraf een afspraak via de receptie maken.

Neem voor meer informatie contact op met woonzorgcentrum Doniahiem en kleinschalig wonen Us Hiem op het telefoonnummer 0513 – 43 15 55.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!