Menu

zoeken

vvi 2021IDSKENHUIZEN - VVI beet zaterdag 2 januari de spits af met de nieuwjaarstoespraken. De nieuwe voorzitter Christiaan Doorn sprak de VVVI-leden digitaal toe en blikte kort terug op het afgelopen jaar. In het slot deed hij nogmaals namens het bestuur een oproep om komende vrijdag hun stem te laten horen tijdens de digitale extra ledenvergadering. Dit telt mee over de toekomst van de voetballocatie in Sint Nicolaasga en Idskenhuizen.

VVI-voorzitter Christiaan Doorn was heel duidelijk in zijn nieuwjaarstoespraak: zonder een groot aantal vrijwilligers kan een vereniging niet draaien. Zeker nu met de vervelende situatie waar sportclubs in zitten. December is voor de club in Idskenhuizen een bijzondere maand geworden met tal van activiteiten. Zo kwam Sinterklaas langs, werd snert gemaakt en was er de digitale VVI-top 40 met verrassende interviews met VVI-coryfeeën.

Ook sportief hebben de clubs het moeilijk. Ook VVI ontkomt er niet aan. Het seizoen 2019  -2020 werd afgebroken waarbij  het eerste team goed presteerde in de tweede klasse. Ook lagere teams deden het prima. Met trainers Bas Bijen en Jilles Postma werd het nieuwe seizoen goed begonnen. In de beker werd SC Joure met veel publiek langs de lijn met 3 – 0 verslagen. Zuidwolde werd een week later zelfs met 4 – 0 verslagen  Helaas was de competitie van korte duur en werd deze vanwege corona stopgezet

Komende donderdag 7 janauri is de digitale ledenvergadering. De leden van Renado en VVI kunnen dan een belangrijke stap zetten naar een nieuwe locatie  Alleen stemgerechtigde leden van beide verenigingen kunnen zich nog aanmelden tot 5 januari via dit aanmeldingsformulier. Met de stem geven de leden de besturen het mandaat om de plannen nader uit te werken.

(Foto's: De Zakenman)

03012021 renado

Renado

 

03012021 vvi

VVI

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!