Menu

zoeken

8K0A2567SINT NICOLAASGA – De laatste editie van De Zakenman valt dit weekend in de bus. In de extra dikke krant vertellen Reinder en Hanny Keulen over hun leven in Denemarken. Het echtpaar verruilde Sint Nyk 21 jaar geleden om boer te worden.

Twee bewoners van Maeykehiem in Sint Nicolaasga vinden corona maar een ‘flauwe ziekte’. Ron Wortman en Chantal de Jager vertellen over hoe zij dit jaar hebben beleefd, tientallen mensen hebben gehoor aan de oproep gegeven om een kerstgroet te plaatsen en Pastor Hoogma vertelt over het kerstverhaal dat actueler is dan ooit.

In zes pagina’s wordt het jaar 2020 doorgenomen. Wist u nog dat het jaar begon met zeer dichte mist? En dat het televisiespotje van IkZorg, waarin Eelco Stevens en zijn begeleider Siete Hoekstra van Maeykehiem uit Sint Nicolaasga net geen Gouden Loeki won?

Met de kersteditie is het vreemde jaar 2020 ook voor de redactie van uw dorpsblad afgesloten. De redactie wens alle lezers gezellige en gezonde dagen. De eerstvolgende editie van De Zakenman verschijnt op 17 januari 2021.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!