Menu

zoeken

winters sint nyk 2017 7Voor particulieren en verenigingen is ook dit jaar gelegenheid om een kerst- en nieuwjaarsgroet te plaatsen in De Zakenman. Het is een mooie manier om dit bijzonder heftige jaar af te sluiten waarin corona bij iedereen hard toesloeg.

Het plaatsen van een kerstgroet is gratis, mits zij niet groter zijn dan drie regels en zonder logo. De kerstwens worden ook op de SintNykster.nl geplaatst. Voor advertenties en kerstgroeten met logo wordt, net als voorgaande jaren, een kleine vergoeding gevraagd.

Voor ondernemers zijn diverse mogelijkheden om te adverteren. Van een hele, fraaie pagina met eigen kerstboodschap en nieuwjaarswens voor het nieuwe jaar, tot een één kolomwens. De kosten zijn altijd aftrekbaar voor de belasting. Ook een advertentie van nieuwe bedrijven en/of die een jaartje hebben overgeslagen in de kersteditie wordt zeer op prijs gesteld. Mogen wij ook dit jaar op u rekenen? Bij voorkeur ontvangen wij van u een reactie op ons e-mail adres . Uw reactie en/of advertentie dient u wel in te leveren voor 15 december aanstaande zodat we deze kunnen verwerken.

De redactie wil van deze gelegenheid gebruik maken om u te vragen om ideeën en tips voor het komend jaar. In het afgelopen jaar hebben we ook weer interessante verhalen mogen maken. Wilt u uw bedrijf eens in beeld willen brengen of hebt u anders ideeën of tips voor het komend jaar? Neem contact met ons op.

Artikelen worden eveneens geplaatst op de website DeSintNykster.nl. De lokale website trekt sinds de start, ruim zes jaar geleden, wekelijks rond de 20.000 bezoekers. Sinds 1984 zijn wij bezig om er met elkaar iets moois van te maken. Dit moet met uw medewerking komend jaar zeker weer lukken.

Volg het voorbeeld van veel inwoners en steun ook het dorpsblad De Zakenman en de lokale nieuwssite DeSintNykster.nl. Mogen wij ook nu op u rekenen?

Met vriendelijke groet,

Harry en Alie Nota

Robert Jonkman



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!