Menu

zoeken

SINTERKLAASFEEST 96SINT NICOLAASGA - Het Sinterklaasfeest op zaterdag 21 november in het Zalencentrum in Sint Nicolaasga wordt in ‘shifts’ gehouden. Vanwege het coronavirus is de viering in groepen opgesplitst zodat alle kinderen naar het feest kunnen.

Om alles in goede banen te kunnen leiden, moeten de ouders er rekening mee houden dat zij niet mee naar binnen kunnen. ,,Dat betekent dat de mensen van de commissie zich heel goed over jullie kinderen zullen ontfermen”, zegt Sinterklaas. ,,Zij zullen ervoor zorgen dat de kinderen een fijne middag hebben met Sint en Piet.”

De tijdstippen waarop de verschillende leeftijdsgroepen langs mogen komen, worden binnenkort via Facebook en De Zakenman bekend gemaakt. Ook krijgen de kinderen na Sint Maarten een kleurplaat mee vanuit school. Bij het inleveren rekent de organisatie erop dat uw kind aanwezig is op het tijdstip dat later bekend wordt gemaakt.

(Foto: archief De Zakenman/Sinterklaasfeest in Zalencentrum 2019)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!