Menu

zoeken

kerstwandeling 2019 188SINT NICOLAASGA  - Of de achttiende editie van de kerstwandeling in Sint Nicolaasga dit jaar doorgaat, is nog allerminst zeker. De organisatie van de Krystkuier is op zoek naar alternatieven voor de populaire wandeling op Tweede Kerstdag.

De enthousiaste groep vrijwilligers schrijven op hun Facebookpagina: ,,Nooit gedacht dat de Krystkuier op de normale manier niet mogelijk zou kunnen zijn. Geen hordes mensen door de bossen, koren die zingen en gezellig nazitten in het Zalencentrum. Maar dat is nu helaas wél de realiteit. Tóch hebben wij als commissie van de Krystkuier de afgelopen tijd niet stilgezeten en dit zullen we de komende tijd ook niet doen."

Komende weken wordt er nog volop overleg gepleegd over wat de mogelijkheden zijn. Veel hangt van de maatregelen af die rondom het indammen van het coronavirus landelijk worden genomen.  

(Foto: archief De Zakenman 2019)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!