Menu

zoeken

20201001 SINTNYK luchtfotoSint Nicolaasga - Plaatselijk Belang Sint Nyk start dit weekend met een grote ledenwerfactie. In het dorpsblad De Zakenman zit een flyer met aanmeldformulier. Het bestuur wil de diversiteit van de activiteiten de vereniging laten zien en hoopt dat meer mensen lid willen worden. De contributie van nieuwe leden gaat tot en met 31 december rechtstreeks naar een vereniging naar keuze. Plaatselijk Belang is een belangenbehartiger voor alle inwoners en zet zich in voor de leefbaarheid van Sint Nicolaasga. Een lidmaatschap kost vijf euro per jaar. Klik op deze link om je direct aan te melden.

In De Zakenman van dit weekend staat een uitgebreid verhaal over de activiteiten van Plaatselijk Belang. Verder vinden de lezers op de voorpagina een ‘lekkere boerenzoon’, zoals ie al wordt omschreven. Jorrit Kuperus (22) uit Legemeer is Mister Augustus in de Boerenkalender 2020 geworden. Hij is student Dier- en Veehouderij aan Van Hall en Larenstein in Leeuwarden. Ook een bericht over Anita Weerman van Het Weerhuys in Tjerkgaast, die de duizendste deelnemer aan haar creatieve workshops ontving. Verder de fietsralley en High Tea van de afdeling Doniawerstal van de Vrouwen van Nu, het Willem Huitema-hokje van voetbalvereniging Renado in Sint Nicolaasga én de nieuwe voorzitter van VVI.

De nieuwste editie van De Zakenman staat weer bomvol lokaal nieuws, niet te versmaden en uiteraard ook online te lezen. Klik op het logo rechts bovenaan op deze site. Veel leesplezier!

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!