Menu

zoeken

Koninklijke onderscheiding lintje2SCHARSTERBRUG - Henk de Wolff (78) uit Scharsterbrug is woensdag Koninklijk onderscheiden voor zijn vrijwilligerswerk bij Sportclub Joure. De Wolff is Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Henk de Wolff is 25 jaar actief geweest als consul van de sportvelden van SC Joure. Voor dezelfde club is hij al twintig jaar onderdeel van het bouwteam dat aanpassingen, verbouwingen en nieuwbouw op het terrein uitvoert. De Wolff is daarnaast onderdeel van de schoonmaakploeg en is hij al geruime tijd actief als verkeersregelaar bij vele evenementen.

Naast Henk de Wollf werd ook Jouster Jan Semplonius (75) Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Jan Semplonius zet zich al meer dan 55 jaar in voor SC Joure. Hij geeft operationeel leiding aan het bouwteam, staat hij elke dinsdag achter de bar en draait hij mee in het kantinerooster op de speeldagen van SC Joure.

Burgemeester Fred Veenstra speldde woensdag 23 september de versierselen bij de heren op.

(Foto: archief Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!