Menu

zoeken

2020 vvv 5SINT NICOLAASGA - Het VVV-bestuur heeft hun pand op de Gaastweg afgelopen dagen compleet tot radiostudio omgebouwd. Tijdens de drie merke dagen op   3 4 en 5 september zenden zij vanuit het pand een livestream uit. Het programma is dagelijks via de site van 10 uur tot 18.00 uur te beluisteren.

Vanwege de afgelasting van de Allegorische optocht en de gehele Sint Nykster Merke heeft het bestuur het alternatief van de radio-uitzending en een ivestream  bedacht. Dagelijks wordt er acht uur uitgezonden met muziek en reportages. Ook zullen VVV reporters het dorp in trekken voor leuke anekdotes en andere merkeverhalen.

Het VVV draait verzoeknummers. Een aantal interviews en reportages staan klaar voor uitzending. Dagelijks is er ook live muziek  zo hebben Spoar5, Marhoejitjim, Nûtsjesmoar en zanger Befke hun medewerking toegezegd. Zaterdagmiddag wordt de uitzending met de in Sint Nyk geen onbekende band, Exposure afgesloten. De band sluit om 16.00 uur de livestreams af.

De livestream wordt compleet verzorgd door Sint Nykster Walter Kramer, de vakman van Kramer audio Visueel in samenwerking met SEM Productions.

De livestream is alleen online via www.allegorischeoptocht.nl te bereiken.

(foto's: De Zakenman)

 

2020 vvv 122020 vvv 50



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!