Menu

zoeken

vernielingen klimmerbles 1SINT NICOLAASGA - Iedereen die zich na zes uur ’s avonds op het schoolplein van It Klimmerblêd in Sint Nicolaasga ophoudt, kan op een boete van 95 euro rekenen. De katholieke basisschool is de laatste paar weken slachtoffer van baldadige jeugd. Een groep van tientallen kinderen in de leeftijd van tien tot zestien jaar heeft onder andere lampen, bijgebouwen en een dak vernield.

Waarschuwingen van buurtgenoten, schooldirecteur Sjors de Wolff en de politie hebben weinig resultaat gehad. De politie gaat nu regelmatig controleren en vraagt buurtbewoners om melding te maken van overlast. Dat kan via 0900-8844. Op dit nummer is ook wijkagent Dick Kofferman bereikbaar. 

De buurt heeft inmiddels een brief ontvangen over de aanpak van de overlast. Voor meer informatie is schooldirecteur Sjors de Wolff bereikbaar op 06-46672410. 

(Foto's: De Zakenman)

 

vernielingen klimmerbles 4vernielingen klimmerbles 3

vernielingen klimmerbles 2



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!