Menu

zoeken

uitbreiding Bangma 4SINT NICOLAASGA – Ruim vijfhonderd kuub beton was nodig voor de nieuwe werkplaats van Aannemingsbedrijf Bangma  in Sint Nicolaasga. Het bouwbedrijf realiseert op dit moment een nieuwe productiehal voor houtskeletbouw van 3.000 vierkante meter.

Eigenaren Jan Mulder en Berend Berger begonnen  in 2005 met  het bouwen van tuinhuisjes en kregen in 2010 de mogelijkheid om bouwbedrijf Bangma uit Oosterzee over te nemen. Ze startten in Oudehaske, maar na de overname verhuisde het bedrijf naar het bedrijventerrein in St Nicolaasga. Daar startten ze een allround bouwbedrijf. Vanwege de toenemende vraag volgt nu een grote uitbreiding voor de productie van houtskeletwoningen.

(Foto’s: De Zakenman)

uitbreiding Bangma 2uitbreiding Bangma 3uitbreiding Bangma 5uitbreiding Bangma 6uitbreiding Bangma 7uitbreiding Bangma 8uitbreiding Bangma 9uitbreiding Bangma 10uitbreiding Bangma 11uitbreiding Bangma 12Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!