Menu

zoeken

jeu de boules 5SINT NICOLAASGA - Stichting Westermeer heeft 42.750 euro aan subsidies verstrekt. Muziekvereniging Excelsior Ouwsterhaule, Jeu de Boules vereniging Sint Nicolaasga en Shantykoor De Headammers ontvangen een bijdrage.

Muziekvereniging Excelsior Ouwsterhaule krijgt een bijdrage van 4.750 euro. Excelsior heeft bijzondere plannen met het gledbedrag. De vereniging maakt een jubileumboek voor het 75-jarig bestaan. Ook wordt een muziekstuk ter ere van het feestje geschreven. De muziekvereniging is daarnaast toe aan nieuwe jassen voor de buitenconcerten en gaat een educatief-jeugd-programma opzetten.

Jeu de Boules vereniging Sint Nicolaasga krijgt 350 euro voor het laten uitvoeren van groot onderhoud van de jeu de boules banen te Sint Nicolaasga. De vereniging maakt al jaren gebruik van het terrein van Doniahiem.

Shantykoor De Headammers uit sint Nicolaasga is aan een nieuwe website toe. Stichting Westermeer heeft hier een bijdrage van 250 euro toegezegd.

Het bestuur van de Stichting Westermeer heeft in april 2020 besloten om, gezien de toenemende nood richting voedselbanken ten gevolge van de Corona-crisis, een bijdrage van drieduizend euro aan Stichting Diaconale Werkgroep Solidair Skarsterlân beschikbaar te stellen.

De Stichting Westermeer richt zich vanaf 1 januari 2014 op het grondgebied van de voormalige gemeente Skarsterlân plus Terherne. De Stichting Westermeer heeft jaarlijks ongeveer 155.000 euro beschikbaar voor het verlenen van subsidies. 

(Foto: Archief De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!