Menu

zoeken

052020 STEVENSHOEK LANGWEER 1LANGWEER – De horeca in Langweer mag naar de Stevenshoek uitbreiden. Ondernemers hebben op de Buorren te weinig ruimte om op de terrassen de anderhalve meter in acht te nemen. De haven biedt deze ruimte wel. Het streven is om op vrijdag 19 juni de terrassen te openen. 

Stevenshoek is in overleg met gemeente, politie, brandweer en plaatselijk belang ingericht. Het terras heeft een duidelijke looproute en een toiletwagen. De horeca-ondernemers zorgen gezamenlijk voor de inrichting van de locatie en bediening.

De ondernemers zijn zelf voor de inrichting van het terras en de binnenruimte en het houden van het checkgesprek met de gasten verantwoordelijk. De gemeente meldt dat de horeca alleen open kan blijven als iedereen zich aan de afspraken en de afstand van 1,5 meter houdt.

(foto's; De Zakenman)

052020 STEVENSHOEK LANGWEER 6



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!