Menu

zoeken

030562020 magneet 16SINT NICOLAASGA - Drogist De Magneet aan de Gaastweg 1A in Sint Nicolaasga krijgt een andere formule en wordt per 1 juli Drogist Bewust Beter. ,,De uitstraling van de winkel verandert, maar wij blijven hetzelfde”, zegt eigenaresse Marre Bax. 

Onderneemster Marre Bax (35) neemt afscheid nemen van de DIO-formule, omdat de eigenaren er mee stoppen . ,,Het is jammer. Het concept paste heel goed bij ons. We hadden veel eigen inbreng. Het is ideaal voor lokale ondernemers.” In de formule Drogist Bewust Beter heeft ze een goede vervanger gevonden en kan ze lokaal blijven ondernemen. ,,We hebben gelukkig nog steeds de ruimte om in te springen op de behoeften van onze klanten. Dat vind ik heel prettig. De vraag in de stad verschilt vaak met die in het dorp. Wij kunnen het assortiment op de lokale klant afstemmen.”

Ook al gaat de winkel op 1 juli officieel over, de cadeaubonnen, klantenpassen en waardecheques blijven geldig. De grootste verandering is aan de gevel te vinden. De voorkant van de winkel  heeft al een nieuwe uitstraling en in de winkel zijn de uitingen ook aangepast. Volgens Bax is dit ook het enige zichtbare. ,,Als ondernemer  heb je  een formule nodig voor de ondersteuning achter de schermen. zij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen,je hebt een achterban waar je op terug kunt vallen. Je gaat ook mee met de folders. Qua personeel en service verandert er niets.”

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!