Menu

zoeken

052020frebelfampkes 1SINT NICOLAASGA – Freubelfamkes Wiepkje Faber (29) en Femke Hettema (27) uit Sint Nicolaasga hebben een webshop geopend. Hier verkopen ze onder andere zelfgemaakte tassen, zelf ontworpen tuinposters en babyartikelen. 

,,Mijn hart maakte een gelukssprongetje bij het ondertekenen van de paperassen", zegt Wiepje Faber over het moment bij de Kamer van Koophandel. Femke Hettema: ,,Het is eindelijk iets van onszelf. We hebben het er zo vaak over gehad. Hoe mooi zou het zijn om dit samen te beginnen als beste vriendinnen? Als het dan lukt, is dat zo mooi.”

De Freubelfamkes richten zich in de webshop voornamelijk op de volwassen vrouw. De babyartikelen waar het mee begon, komen in de toekomst ook weer op de site. In de webshop zijn onder andere macramé-hangers, gehaakte tassen, linnen tassen met borduursels en printjes, tuinposters, speenkoordjes en knuffeldoekjes te koop. De twee hebben daarnaast nog plannen genoeg. Zo willen ze kant en klare haakpakketten aanbieden, inclusief patroon.

De artikelen van de Freubelfamkes zijn binnenkort ook bij de Marktloads in Sint Nicolaasga verkrijgbaar en tot die tijd op www.freubelfamkes.nl.

Lees het complete verhaal in De Zakenman van zaterdag 30 mei.

Foto: De Zakenman



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!