Menu

zoeken

de Zakenman 15 mei 2020SINT NICOLAASGA - De tiende De Zakenman van dit jaar valt die weekend op de mat. De krant van Sint Nicolaasga is dit keer weer gevuld met het laatste nieuws. Een paar kinderen uit Sint Nicolaasga kregen deze week vieze vingers toen ze de kabouters van het kabouterpad aaiden. De houten beelden hadden net een schilderbeurt gekregen. 

Verder in de krant. Woonzorgvoorziening Westersypen in Scharsterbrug bestaat 12,5 jaar. In tijden van corona is dit lastig vieren. Toch hebben de medewerkers er een feestelijk tintje aan kunnen geven.

Camping en Strandpaviljoen Tjeukemeer heeft zijn eigen coronaperikelen. De pas begonnen chef-kok kon eerst aan de slag als tuinman. Door het sluiten van de horeca was er de eerste weken nog geen werk voor hem. Met de opening van de terrassen voor de deur, staat hij te trappelen om te beginnen. 

De bouw van de slotmolenunits, gelegen aan de Bovenkruier, op bedrijventerrein Slotmolen, heeft het hoogste punt bereikt.

Lees alle verhalen in de tiende editie van 2020. 

Foto: De ZakenmanHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!