Menu

zoeken

Fulco stalmanSINT NICOLAASA - Fulco Stallmann (56) uit Sint Nicolaasga is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden. Stallmann is donderdag door de minister van Defensie Ank Bijleveld gebeld.

Fulco Stallmann is al een lange tijd als reserve-officier bij het Commando Landstrijdkrachten actief. Deze staat van dienst maakt dat hij bijzondere Koninklijke Onderscheiding ontvangt.

Stallmann doet veel vrijwilligerswerk. Tot op heden is hij actief als medeoprichter, penningmeester en voorzitter van de Stichting Water voor Masai in Bussum, lid en voorzitter van de RvC Groningen Internet Exchange en voorzitter van de Stichting Parochiehuis in Sint Nicolaasga. Ook is hij lid en president van de Raad van Commissarissen van PGI Nonwovens B.V. in Katwijk.

In het verleden was Fulco Stallmann initiatiefnemer en organisator van een squashtoernooi in Baarn, een golftoernooi in Sint Nicolaasga, lid van het hoofdbestuur van werkgeversorganisatie VNO-NCW, penningmeester van Amnesty International-groep Doniawerstal, vrijwilliger bij openbare basisschool De Beuk in Sint Nicolaasga en voorzitter van de Land Rover Club Holland.

(Foto: De Zakenman)

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!