Menu

zoeken

Heesch - Twee medewerkers van van Munster Recycling bv uit Heesch sorteren oud papier.SINT NICOLAASGA – De milieuterreinen in Joure en Lemmer zijn eerder open. Met ingang van donderdag 9 april kunnen inwoners van De Fryske Marren er om 10.00 uur open. De sluitingstijd blijft 16.00 uur. Met deze maatregel hoopt de gemeente de drukte te spreiden en daarmee richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus beter te kunnen opvolgen.

Per keer worden in Joure en Lemmer maximaal vijf auto’s toegelaten. Kinderen moeten verplicht in de auto blijven zitten.

Volgens gemeente De Fryske Marren is het met name ‘s middags druk met wachtrijen tot gevolg. De gemeente vraagt de inwoners om op tijd te arriveren of om bij drukte op een later tijdstip terug te komen. ,,Om 16.00 uur sluiten we namelijk echt af. We verwachten met de aangepaste openingstijden het bezoek beter te spreiden, maar we vragen u ook om op tijd te komen. Immers, er kunnen minder auto’s tegelijkertijd op het terrein.”

De openingstijden van de milieustraat in Balk blijven ongewijzigd. De tijdelijke maatregel blijft minimaal tot en met dinsdag 28 april van kracht.

(Foto: archief Noordoost.nl)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!