Menu

zoeken

Plaatselijk Belang Sint Nicolaasga heeft in samenwerking met Flowerly Bosma de bloembakken weer up-to-date gemaakt. Lisa en Michelle Boonstra hebben de taak op zich genomen om de bloemen regelmatig water te geven. Plaatselijk Belang is nog bezig om hangpotten aan de lantarenpalen rondom het plein te plaatsen. Dit om het centrum nog meer kleur te geven. Voor deze planten is plaatselijk belang nog op zoek naar watergevers.SINT NICOLAASGA – Plaatselijk belang Sint Nicolaasga viert voorlopig het jubileumfeest niet. Het feest voor het honderdjarige bestaan staat op 28 maart gepland. Met de alle ontwikkelingen rondom het coronavirus, vindt het bestuur het feest niet verantwoord.

Plaatselijk belang Sint Nicolaasga verwacht meer dan honderd mensen op het feest. De jubileumviering wordt naar een ander moment verplaatst.

(Foto: Archief De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!