Menu

zoeken

170313 NL DoetSINT NICOLAASGA - De NLDoet activiteiten bij Maeykehiem die komend weekend gepland stonden, gaan niet door. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vindt de zorginstelling in Sint Nicolaasga het niet verantwoord. 

Het Oranje Fonds heeft alle deelnemende organisaties aan NLDoet opgeroepen de geplande activiteiten op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart uit te stellen. Onder andere Maeykehiem sluit zich hierbij aan en stelt de activiteiten van NLDoet uit naar een andere datum. In Sint Nicolaasga staan in totaal negentien klussen gepland, in Langweer drie en in Scharsterbrug één. 

Uit voorzorg last Zorggroep Hof en Hiem al haar evenementen tot 10 april af. De feestelijke cliëntmiddag Hof en Hiem Thuiszorg 10 jaar Sint Nicolaasga gaat komend weekend niet door. Met het afgelasten van de evenementen wil Hof en Hiem haar kwetsbare groep cliënten zoveel mogelijk te beschermen. 

Jeugdspoar Sint Nyk heeft ook besloten om de movie night komende zaterdag niet door te laten gaan. Dit weekend zal bij de Wissel dus geen Jeugdspoar activiteit zijn.

(Foto: Archief De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!