Menu

zoeken

ItKlimmerbledvariantSINT NICOLAASGA – Kinderopvangorganisatie SKIK en basisschool It Klimmerblêd in Sint Nicolaasga gaan als integraal kindcentrum (IKC) samenwerken. De organisaties maken sinds 24 februari al gezamenlijk gebruik van de basisschool in het dorp.

Skik en It Klimmerblêd gaan verder met het Sterrenschoolconcept waarin veel ruimte is voor elk kind op het gebied van zelfbewust zijn, zelfverantwoordelijkheid dragen, ontdekken, ondernemen, onderzoeken en betrokkenheid. De deuren van de school zijn vijf dagen per week van ’s ochtends 7 uur tot ’s avonds 18.30 uur geopend. De organisaties werken met andere partners voor de naschoolse activiteiten samen.

Om ouders en verzorgers te informeren, wordt op maandag 9 maart om 20.00 uur een informatieavond gehouden. Op woensdag 11 maart is er van 8.30 uur tot 14.15 uur een open dag.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!